Oldal kiválasztása

Rólam

Ékszerbe zárt természet

„A természet csodái ékszerbe zárva”

 

 Pollák Zsuzsanna vagyok, hévízi alkotó.

Az elmúlt időszakban újra lehetőségem nyílt arra, hogy kreatív énemet kibontakoztathassam. Megismertem és kitapasztaltam egy különleges technikát, így néhány éve epoxy műgyanta ékszereket készítek.

A héVIPart fantázianéven ismertté vált gyantaékszereimhez kapcsolódó szlogenem „A természet csodái ékszerbe zárva” rámutat arra, hogy milyen pompás a természeti környezetünk, valmint arra is, hogy alkotóként módomban áll ezt a szépséget megőrizni.

Ha tehetem, kimondottan Hévízen és a közelben termesztett és általam begyűjtött növényekkel dolgozom, mert meggyőződésem, hogy a test mellett a lelket is képes gyógyítani ez csodás hely, ami az otthonom.

Időnként elkalandozom a hagyományoktól, ekkor különleges vagy meghökkentő tárgyakat is műgyantába varázsolok. Megrendelőim kérésére szívesen készítek emlékőröket hozott alapanyagból, ami lehet egy menyasszonyi csokor, vagy az első babahajacska. Vásárlóim visszaigazolása az bizonyítja, hogy ugyanolyan boldogan viselik a héVIPart ékszereket mindennapjaikban, mint amilyen megkülönböztetett figyelemmel és törődéssel készítem el nekik.

Pollák Zsuzsanna

HeVIPart tulajdonos, Ékszerkészítő

tökéletes természet

A Természet Csodái & Gyantába Zárva

Kétkomponensű, nagyon jó UV ellenállású epoxy gyantával dolgozom, melynek használata során fontos biztonsági szabályokat kell betartanom. A végeredmény egy az üveghez hasonlóan áttetsző, azonban nem törékeny alkotás.

Gyantaékszereim nagy része valódi szárított, préselt növények és virágok felhasználásával, aprólékos tervező és kivitelező munkafolyamat után, hetek, olykor hónapok alatt készül el.

Egyedi Tervezésű Kézműves Ékszerek

Időnként országosan jelentős pályázatokra nyújtom be alkotásaimat. A Magyar Kézművességért Alapítvány (AMKA) 2017 és 2018 nyarán mindhárom beadott pályaművemet kiállította a Duna Palotában, valamint három nyelvű kiadványukba is bekerült egy-egy ékszerszettem fotója. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által 2018-ban meghirdetett „Magyar Kézműves Remek” megújult pályázati feltételeinek köszönhetően pályaművem, mint új kézműipari alkotás kapott helyet a hagyományosnak számító kézműves termékek mellett. Ez a megjelenés nagyon megtisztelő, hiszen itt a kézművesipar krémje mutatkozik be, bővítve az ország, egy-egy régió turisztikai program/kínálatát, hozzájárulva a magyar imázs erősítésére alkalmas igényes termékek kereskedelmi választékának szélesítéséhez, minőségi színvonalának emeléséhez, a magyar kulturális örökség sajátos közvetítéséhez.

A Magán Vállalkozók Iparos újágának 2018. június-júliusi számában Korunk borostyánja a héVIPart címmel két oldalas cikk jelent meg ékszereimről és rólam, a kiadvány címlapján fa alapú virágos gyantaékszereim fotója látható. 

Az elmúlt évekhez hasonlóan a jövőben is örömmel vállalok rendezvényeken való részvételt, természetesen elsősorban városomban. Ékszereim a Gödöllői Királyi Kastély Tourinform irodájában, Keszthelyen a Festetics Kastély shopjában és a Vasvirág virágüzletben, Marcaliban a Zsand’arts Fatetováldában, Zalaegerszegen a Pitypang Design üzletben, a hévízi Rösch fürdőruha szaküzletben, valamint itt a webshopon keresztül mindig elérhetők.

szeretnék egyedi hevipart ékszert

Hogyan Tovább

ékszerek neked

Válassz egyedi ékszert magadnak vagy ajándékba

Emlékőr ékszerek

Viseld magadon és őrizd ékszerbe zárba egy számodra fontos vagy kedves emléket. Kisbabád első fürtjeit, a kedvesedtől kapott virágot.

Tervezzünk ékszert együtt

Hozd el a saját, kedvenc virágod, vagy mondd el mit szeretnél. Találjuk ki együtt.

20 % tavaszi kedvezmény minden ékszerre

Kattints a gombra, admeg az email címed és váltsd be a 20% kedvezményt bármelyik ékszerre 2019. április 30-ig

UA-136611516-1